torstai 3. lokakuuta 2013

Pari alea


Alkosta tarttui mukaan pari alea ja tässä niistä kommentit.

Jenkki ale eli Red Seal Ale (http://www.alko.fi/tuotteet/762074/) on väriltään kuparin ruskea. Tuoksu on vahvan sitruksinen. Maultaan tämä olut on hedelmäisen sitruksinen ja humalointi on keskivahva. Jälkimaussa löytyy hieman paahteista maltaisuutta. Ihan perushyvä ale, mutta ei sinällään mitään erikoista.

Ranskalainen Grimbergen Double-Ambree (http://www.alko.fi/tuotteet/795434/) on väriltään hyvin tumman ruskea. Tuoksu on varsin karamellimainen ja aavistus hedelmäistä paahteisuutta. Maussa löytyy eniten karamellimaisuutta, jota tukee keskivahva humalointi. Havaittavissa myös kahvia, suklaata ja hedelmäistä makua. Melko makea ale olut, jonka jälkimaussa pehmeää paahteista mallasta. Kaipaisi hieman enemmän ryhtiä humalointinsa puolesta, mutta oikein maistuva olut, jos hieman makeammasta tykkää.


Blogi on lähtenyt yllättävän hyvin liikkeelle ja parhaani mukaan yritän aina päivitellä uusia juttuja. Huomenna lähtee lento kohti Lontoota ja siellä vierähtääkin viikko. Tavoitteena käydä useissa pubeissa maistelemassa hyviä oluita ja syömässä kunnon brittiläistä pubiruokaa. Palaan asiaan reissun jälkeen kuvien ja fiilisten kera. Seuraavaan kertaan siis.

-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti