maanantai 12. elokuuta 2013

Bratwurst-munakas

Bratwurst on hyvää missä vaan, myös munakkaassa.

150 g bratwurstia viipaloituna
100 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
puolikas punasipuli hienonnettuna
pala paprikaa paloiteltuna
3 kananmunaa
3 rkl vettä
suolaa, mustapippuria, paprikamaustetta ja pizzamaustetta
mustaleima emmental juustoraastetta

Riko kulhossa kananmunien rakenne ja lisää joukkoon vesi, suola, mustapippuri ja paprikamauste oman makusi mukaan. Lämmitä paistinpannu ja ruskista rasvassa bratwursteja hetken aikaa. Lisää joukkoon sipulit ja paprikat ja sekoita hetken aikaa. Heitä sekaan kirsikkatomaatit ja pyörittele taas hetken aikaa. Pienennä lieden tehoa ja sit vaan kananmunat sekaan ja annetaan munakkaan hyytyä. Kannattaa laittaa kansi päälle, niin munakas hyytyy paremmin. Ennen kuin munakas on täysin hyytynyt, niin lisää päälle pizzamaustetta ja runsaasti juustoraastetta. Anna juuston sulaa hetken aikaa. Kumoa munakas lautaselle ja nauti.

-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti