Mehevä sienipasta uppomunan kera tällä kertaa tarjolla.
Sienipasta
500 g sieniä (esim. kantarelleja ja suppilovahveroita)
1 punasipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
170 g pekonia viipaloituna
50 g rucolaa
500 g pastaa
parmesaania
uppomunia
- Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta
- Kuullota ensin pannulla sipulit pehmeäksi ja kypsennä pekoni samalla
- Siirrä sipulit ja pekoni kulhoon odottamaan
- Paista seuraavaksi sienet voissa kuumalla pannulla ja siirrä ne kulhoon
- Laita rucola ja keitetty pasta kulhoon ja sekoita ainekset sekaisin
- Kulhoon kannattaa laittaa loraus pastan keitinvettä sitomaan maut yhteen
- Tarjoile pasta-annos uppomunan ja parmesaanilastujen kera
- Juomaksi jokin kiva punkku kuten vaikkapa australialainen Hewitson Miss Harry 2011 (http://www.alko.fi/tuotteet/469367/)
-MK
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti