keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sienipasta uppomunalla


Mehevä sienipasta uppomunan kera tällä kertaa tarjolla.

Sienipasta
500 g sieniä (esim. kantarelleja ja suppilovahveroita)
1 punasipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
170 g pekonia viipaloituna
50 g rucolaa
500 g pastaa 
parmesaania
uppomunia

  • Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta 
  • Kuullota ensin pannulla sipulit pehmeäksi ja kypsennä pekoni samalla
  • Siirrä sipulit ja pekoni kulhoon odottamaan
  • Paista seuraavaksi sienet voissa kuumalla pannulla ja siirrä ne kulhoon 
  • Laita rucola ja keitetty pasta kulhoon ja sekoita ainekset sekaisin
  • Kulhoon kannattaa laittaa loraus pastan keitinvettä sitomaan maut yhteen
  • Tarjoile pasta-annos uppomunan ja parmesaanilastujen kera
  • Juomaksi jokin kiva punkku kuten vaikkapa australialainen Hewitson Miss Harry 2011 (http://www.alko.fi/tuotteet/469367/)


-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti