Ensimmäistä kertaa kokkailin ruusukaaleja ja ihastuin niihin täysin. Mukaan salsicciaa eli italialaista raaka-makkaraa (löytyy Pirkalta), niin johan tuli makoisa ja simppeli pastaruoka
Salsiccia-ruusukaali-pasta
Salsicciaa viipaloituna
ruusukaaleja puolitettuina
punasipulia hienonnettuna
valkosipulia hienonnettuna
kirsikkatomaatteja puolitettuina
rucolaa
keitettyä pastaa
parmesaania
- Laita pasta kiehumaan
- Aloita samaan aikaan salsiccia palojen ruskistaminen pannulla. Ruskista kevyesti noin pari minuuttia
- Lisää pannulle ruusukaalit ja jatka paistamista keskilämmöllä pari minuuttia
- Lisää joukkoon punasipuli ja valkosipuli ja kypsennä taas pari minuuttia
- Lisää sitten kirsikkatomaatit pannulle ja anna olla pari minuuttia
- Lopuksi lisää pannulle rucola ja sekoita se muiden ainesten joukkoon nopeasti
- Ota pannu pois liedeltä ja lisää joukkoon keitetty pasta. Sekoita hyvin, jotta pasta imee pannulta kaiken maun itseensä
- Laita annos esille ja raasta päälle parmesaania
-MK
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti