lauantai 8. marraskuuta 2014

Salsiccia-ruusukaali-pasta


Ensimmäistä kertaa kokkailin ruusukaaleja ja ihastuin niihin täysin. Mukaan salsicciaa eli italialaista raaka-makkaraa (löytyy Pirkalta), niin johan tuli makoisa ja simppeli pastaruoka

Salsiccia-ruusukaali-pasta
Salsicciaa viipaloituna
ruusukaaleja puolitettuina
punasipulia hienonnettuna
valkosipulia hienonnettuna
kirsikkatomaatteja puolitettuina
rucolaa
keitettyä pastaa
parmesaania

  • Laita pasta kiehumaan
  • Aloita samaan aikaan salsiccia palojen ruskistaminen pannulla. Ruskista kevyesti noin pari minuuttia
  • Lisää pannulle ruusukaalit ja jatka paistamista keskilämmöllä pari minuuttia
  • Lisää joukkoon punasipuli ja valkosipuli ja kypsennä taas pari minuuttia
  • Lisää sitten kirsikkatomaatit pannulle ja anna olla pari minuuttia
  • Lopuksi lisää pannulle rucola ja sekoita se muiden ainesten joukkoon nopeasti
  • Ota pannu pois liedeltä ja lisää joukkoon keitetty pasta. Sekoita hyvin, jotta pasta imee pannulta kaiken maun itseensä
  • Laita annos esille ja raasta päälle parmesaania


-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti