torstai 23. lokakuuta 2014

Sini-aura-munakas


Klassinen HK:n sininen lenkki maistuu miten päin vain, kuten vaikkapa aurajuuston kera mehevässä munakkaassa.

Sini-aura-munakas
200 g sinistä lenkkiä kuutioituna
puolikas punasipuli hienonnettuna
kourallinen kirsikkatomaatteja puolitettuna
kourallinen tuoretta pinaattia tai rucolaa
4 kananmunaa
4 rkl vettä
kourallinen aurajuustoa muruna

Vispaa kananmunat ja vesi kulhossa sekaisin ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista pannulla makkarakuutioita ja punasipulia kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja pinaatti tai rucola ja sekoita tasaiseksi. Kaada joukkoon kananmuna-vesiseos ja ripottele aurajuusto päälle. Sekoita hieman lastalla ja anna munakkaan kypsyä kannen alla liedellä miedolla lämmöllä tai uunissa 150 asteessa.


-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti