Tähän salaattiin hain monenlaisia makuja ja värejä lautaselle. Tuloksena oli mielestäni erittäin maukas ja vivahteikas salaatti, josta löytyi makeutta, hapokkuutta, suolaisuutta, rakennetta ja värikkyyttä.
Kurpitsa-beluga-feta-salaatti
rucolaa
pinaattia
paahdettua kurpitsaa
keitettyjä beluga linssejä
marinoitua punasipulia
fetaa
paahdettuja cashew pähkinöitä
vadelmia
- Marinoi punasipuli etukäteen punaviinietikassa
- Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan
- Kuori ja viipaloi kurpitsa. Mausta kurpitsaviipaleet suolalla, pippurilla ja esim. juustokuminalla ja paprikajauheella. Paahda kurpitsaviipaleita uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes viipaleet ovat sopivan pehmeitä
- Yhdistä ainekset lautaselle oman maun mukaan ja nauti
-MK
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti