maanantai 13. lokakuuta 2014

Kurpitsa-beluga-feta-salaatti


Tähän salaattiin hain monenlaisia makuja ja värejä lautaselle. Tuloksena oli mielestäni erittäin maukas ja vivahteikas salaatti, josta löytyi makeutta, hapokkuutta, suolaisuutta, rakennetta ja värikkyyttä.

Kurpitsa-beluga-feta-salaatti
rucolaa
pinaattia
paahdettua kurpitsaa
keitettyjä beluga linssejä
marinoitua punasipulia
fetaa
paahdettuja cashew pähkinöitä
vadelmia
  • Marinoi punasipuli etukäteen punaviinietikassa 
  • Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan
  • Kuori ja viipaloi kurpitsa. Mausta kurpitsaviipaleet suolalla, pippurilla ja esim. juustokuminalla ja paprikajauheella. Paahda kurpitsaviipaleita uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes viipaleet ovat sopivan pehmeitä
  • Yhdistä ainekset lautaselle oman maun mukaan ja nauti


-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti