Hurmaavan raikas basilikasobetti marinoitujen mansikoiden ja mangon kanssa kruunaa helteisen kesäillan.
Basilikasorbetti
2,5 dl vettä
2,5 dl sokeria
1 ruukku basilikaa
4 limen mehu ja kuori
Laita vesi ja sokeri kattilaan lämpenemään ja anna kiehahtaa. Lisää joukkoon limen mehu, raastettu kuori ja basilika. Anna olla vielä liedellä pari minuuttia. Aja sorbetti sauvasekoittimella tasaiseksi ja laita sorbetti rasiassa pakastimeen. Sekoittele sorbettia puolen tunnin välein ja valmista se on noin 4-5 tunnin päästä.
Marinoidut mansikat ja mango
1 litra mansikoita puolitettuna
1 mango kuutioituna
tuoretta minttua kourallinen
1 limen mehu ja kuori
Sekoita ainekset keskenään ja anna marinoitua jääkaapissa kunnes sorbetti on valmis.
-MK
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti