perjantai 1. elokuuta 2014

Basilikasorbettia marinoitujen mansikoiden ja mangon kera


Hurmaavan raikas basilikasobetti marinoitujen mansikoiden ja mangon kanssa kruunaa helteisen kesäillan.

Basilikasorbetti
2,5 dl vettä
2,5 dl sokeria
1 ruukku basilikaa
4 limen mehu ja kuori

Laita vesi ja sokeri kattilaan lämpenemään ja anna kiehahtaa. Lisää joukkoon limen mehu, raastettu kuori ja basilika. Anna olla vielä liedellä pari minuuttia. Aja sorbetti sauvasekoittimella tasaiseksi ja laita sorbetti rasiassa pakastimeen. Sekoittele sorbettia puolen tunnin välein ja valmista se on noin 4-5 tunnin päästä.

Marinoidut mansikat ja mango
1 litra mansikoita puolitettuna
1 mango kuutioituna
tuoretta minttua kourallinen
1 limen mehu ja kuori

Sekoita ainekset keskenään ja anna marinoitua jääkaapissa kunnes sorbetti on valmis.


-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti