maanantai 25. elokuuta 2014

Kanaa ja kesäkurpitsa-minttusalaattia


Kanan rintafileestä tulee erityisen mehevää kun sen käärii ilmakuivattuun kinkkuun. Siihen seuraksi raikasta kesäkurpitsa-minttusalaattia, veikeitä violetin värisiä kukkakaaleja ja kirsikkatomaatteja niin kasassa on maukas ateriakokonaisuus.

Kanan rintafileet
Kanan rintafileitä
ilmakuivattua kinkkua
suolaa, pippuria, öljyä

Mausta rintafileet suolalla, pippurilla ja kääri ne sitten ilmakuivattuun kinkkuun tiukasti. Paista fileisiin pannulla kunnon väri molemmille puolilella ja kypsennä loppuun 150 asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 71 astetta.

Kesäkurpitsa-minttusalaatti
1 iso kesäkurpitsa suikaloituna
kourallinen retiisejä viipaloituna
puolikas tuorekurkku paloiteltuna
1 ruukku minttua hienonnettuna
1 punainen chili hienonnettuna
1 limen mehu

Sekoita ainekset keskenään.

Lisäksi kukkakaalin kukintoja höyrytettynä sekä kirsikkatomaatteja.



-MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti