maanantai 28. maaliskuuta 2016

Cafe Postres @ Porvoo


Porvoon vanhan kaupungin runsaaseen kahvilatarjontaan saatiin lisäystä muutama viikko sitten kun kahvila Cafe Postres (http://www.cafepostres.fi) avasi ovensa. Tänä kauniina keväisenä aamupäivänä kävin tutustumassa heidän tarjontaansa ja olin vaikuttunut. Kahvila on mukavan valoisa, tyylikäs ja tarjolla olevat herkut ovat houkuttelevasti esillä. Lisäksi peremmällä pääsee katsomaan kokkien leipomista avokeittiössä.


Kokeilin heidän aamupalaansa, johon saa juoman lisäksi 2/3/4 eri tuotetta seitsemästä eri vaihtoehdosta ja hinnat ovat 10/14/18 euroa. Hedelmäsalaatti oli varsin raikasta ja vaalea leipä hummuksella ja grillatuilla kasviksilla todella maukas. Suu vielä makeaksi mustaherukkapiirakalla. Kahvi tulee pöytään tyylikkäästi pressopannussa ja siitä riittää santsikkuppiinkin. Aamupalan lisäksi tarjolla on lukuisia herkkuja sekä suolaiseen että makeaan nälkään. Tästä paikasta huokuu laadukkuus ja itse tekemisen meininki. 


Tarjolla on myös kattava valikoima itsetehtyjä gelattoja, joista kokeilin aivan tuoretta juuri aamulla tehtyä minttu-lime-seljankukka-gelattoa, joka oli upean raikas maultaan.

Suosittelen vahvasti vierailemaan tässä kahvillassa, josta et hymyilemättä poistu.

-MK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti